fredag 7. januar 2011

Julemagi

For veldig mange er jula det beste med hele året.
Hvis man ser bort ifra gavestress, rundvask, syv slag og en stadig tynnere lommebok kan jeg være enig i det. Heldigvis er alle minusene førjulsaktiviteter. Når høytiden er her står kun kosen igjen. Vi har kost oss.
Med ny mini i slekta tok julegavehaugen aldri slutt, og gjennomsnittsstørrelsen på pakkene under treet har gått betraktelig opp. Det var ei lykkelig, men utslitt Prinsessefrøken som fant senga på Julaften. Mettet på nye inntrykk.

Etter ei hektisk romjul med farting hit og dit, middager på enhver åpen gård og slalom for å unngå de verste tilfellene av omgangssyka (hele Mannens familie lå slagen), pakket vi sekken og rømte på nærmeste hytte for å slappe av nyttårshelga. Vi ønsket det nye året velkommen i fred og ro, med nydelig mat og flott fyrverkeri. Det var ordentlig deilig å lade batteriene etter en hektisk skolehøst.
Eksamen min gikk strålende forresten, nå prøver jeg å skrape sammen motivasjon til å ta fatt på de resterende fagene. Phui.

Godt Nyttår alle sammen!


post signature

3 kommentarer:

Ingrid sa...

Godt nytt år! :) Nå har nissen vært på besøk før siste gang (juletrefest), og julepynten pakkes vekk! Deilig! Nå skal vi pynte med nye brikker, lys og blomster i vårlige farger. Lengter etter våren, men det skal bli gøy med skigåing med ny pulk, og aking de neste månedene også.

Ingrid :) sa...

Så fin ho Sol e i strekka bunad! Kem som har strekka?? Vi gled oss tel dåkk kommer på besøk! Og e så gla førr at alle sammen kommer samtidi :D

Maskemamma sa...

Bestemor som strikka den til mæ day æ va lita :) Enda like fin!
Gleda oss vi og!