søndag 21. november 2010

Pause

Når skittentøyberget nærmer seg Mount Everest i størrelse, hybelkaninene knurrer under sofaen og skolebøkene med sine ugjorte oppgaver hyler i sekken..
.. da rasker vi sammen pikkpakket og rømmer opp på nærmeste hytte for et døgn med total avslapning, ekstra øyne (armer og bein) på veslefrøken og solid avstand til hverdagens kjas og mas!
Solstrålen har virkelig speilet seg i besteforeldrenes beundring, og oppdaget at alle hopper på hennes kommando.. Vi har fått lenge etterlengtet voksentid, og kost oss med god mat og rødt i glasset. Som seg hør og bør på hyttetur var vi tidlig oppe i dag, Mammadamen har snust litt på skolebøkene mens frøken strøken lallet luren sin. Og vi har alle fått trimmet oss skikkelig opp og ned bakken med storfornøyd veslepie på akebrettet. Pølser på bål hører også med.

Da har vi ladet opp til ny uke med intensive leseøkter, heftig takplastring på husfar og lek og sprell på Minstefrøken!
Har dere gjort noe fint i helga?


post signature

1 kommentar:

Ingrid sa...

Heisann, vi har også rømt huset i helga, kom nettopp inn igjen etter to dager med besøk hos gode venner og familie. Julemarked i Vestby ble forlenget med shopping på Mosseporten og Extra leker, så nå er mange julegaver i boks. :) Vi har nytt finnbiff og svinesteik i helga, og nå har vi fått budbårne Espa-boller med karamell i hus, tjohooo! Snuppa har kost seg med sine små kavalerer. :)