fredag 30. september 2011

Modig Maur

En stor del av livet går ut på å våge.
Det er fint og flott å drømme, men det er først når vi realiserer drømmene våre at vi virkelig lever.
Noen drømmer er lett å gjøre noe med, andre krever at man virkelig røsker tak i ens eget nakkeskinn og skikkelig drefser seg selv ut døra.


Jeg, foreksempel, har i mange år mast om hvor mye jeg savner å holde på med hest. Jeg husker jo hvor glad det gjorde meg å pusle i stallen, børste hestene og pusse saltøy. Og jeg minnes klart hvor lykkelig man som ung jente var på ridetur i skog og mark.
Likeså har jeg mumlet om hvor høyt jeg verdsatte dansingen de årene jeg danset ballett, og hvor gøy jeg synes det var å holde på med drilldans. Holde meg i form gjorde det jammen meg og.


Klart, man får nye interesser mens årene går, jeg gjør mange ting i dag som jeg overhodet ikke interesserte meg for på den tiden. Men det var likevel et savn der, etter å finne ut om noe av det jeg likte da, fortsatt er noe jeg kan like nå.


Og det var det gitt!
Svigerinna mi holder på med hest, og snille henne har gladelig latt meg spa møkk, børste hest og gitt meg en ny innføring i ridekunstens hemmeligheter. Takk, det betyr mye.
Nylig tuppet jeg megselv i baken og meldte meg inn på et av byens treningssentre, der kan man melde seg på både Zumba, Afro Powerdance og gudvethva. Gode muligheter for både trening og romperisting her altså.
Det viste seg nemlig at hvis man bare gidder å løfte øynene litt, legge fra seg fjernkontrollen og bare gutse litt! Ja da er mulighetene uendelige.
Bildene er fra Utdrikningslaget mitt, da superfantastiske jenter hadde ordnet det slik at jeg fikk flyte rundt over byen under en paraglider i en halvtime. Det var en helt utrolig flott opplevelse å sveve der oppe, høyt høyt høyt over bakken, og selv om man skulle tro det, fantes det ikke skummelt i det hele tatt.


Nå skal jeg nyte gullrekka på fredagstv'n sammen med Mannen, og lade batteriene godt. På mandag skal jeg nemlig ut å hoppe igjen. Denne gangen hopper jeg i det i ny jobb, innen et helt nytt felt. Utrolig spennende, og jeg gleder meg veldig.
Riktig god helg til alle dere Modige Maurer der ute! Med eller uten splitthopp..


post signature

2 kommentarer:

Siri sa...

Lykke til:) Hvordan jobb skal du begynne i forresten?

Anonym sa...

Hei.

Vi i LHL, Landsforeningen for hjerte- og lungesyke, skal i anledningen vår hjertelig hilsen- kampanje 8.2 - 8.3, ha en aktivitet vi kaller for "Strikk for hjertet". Målsetningen er å kle Norge med strikkede røde hjerter.

Kunne dere sende meg en e-post med e-postadressene deres? For jeg har mer info til dere og en utfordring.

mvh.

Jarle Heitmann
jarle.heitmann@lhl.no