Det eneste jeg må gjøre er altså å teste det som kommer i posten, og etterpå fortelle hva jeg synes om produktet. Easy Peezy!
Denne gangen kom det en eske med produkter fra Santa Maria Thai! Kokosmelk, Paneng red curry spice mix og eggnudler! I dag har vi testet eggnudlene og kokosmelken sammen med noe av avlingen fra kjøkkenhagen! VI har laget Thaisuppe, eller.. det ble mer thai-wok egentlig.
Spicy Thai-Wok for 2 1/2 person
2 dl vann
2,5 dl kokosmelk
1/2 stk hønsebuljongterning
skall og saft fra 1/2 lime
1 1/2 ts sambal oelek (chilipasta)
1 1/2 ss revet frisk ingefær
3/4 ss fish sauce
2-3 kyllingfileter i strimler
1 mangold
3-4 passelig store sjampinjonger (eller annen sopp, shitake er digg)
2 stk hakkede vårløk
1/2 rød chili, finhakket
1/2 dl hakket frisk koriander
Ha i vann, kokosmelk, buljong, lime, chilipasta, ingefær og fiskesaus i en stor kjele og kok opp.
Legg i kyllingen og kok i 5 minutter.
Ha mangold, sopp, vårløk og chili i kjelen og kok i 5 minutter til. Hent posen med eggnudler fra
Santa Maria Thai, sleng oppi kjelen og kok i ca 4 minutter.
Woken er ganske spicy, så jeg lagde en egen kasserolle til lillefrøken, hun fikk akkurat det samme, minus chili og chilipasta. Godkjent også av 2-åring, sel vom hun glatt kunne spart seg for mangolden ....
Om du kan tenke deg å bli buzzador og få muligheten til å teste spennende nye produkter, les mer på Buzzador.com

Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar