onsdag 21. september 2011

Bondegårdsbesøk

Noe av det beste jeg vet er å ha fri midt i uka.
Tiden går så urettferdig fort mens barna er små, og det kjennes ikke godt at den beste tiden på dagen skal gå forbi mens vesla er i barnehagen og mamma er på jobb. Jeg har valgt å jobbe deltid mens Solstrålen er lille, for å ha mer tid til hverandre. På den måten får vi mange seige morgener og deilige jentekosedager sammen før det virkelige livet slår uunngåelig inn etterhvert.
I dag var det sånn deilig høstvær ute, så vi dro på Bondegårdbesøk for å treffe andre mødre og barn, se i fjøsen, ri på hesten og være med å ta opp grønnsaker i kjøkkenhagen.Nå var det kjempelenge siden sist vi var her, og fjøsen var litt skummel med mange rare lukter og lyder.. Det var tryggest å leke litt ute først, sånn cirka hundreogtjuefem ganger opp og ned i sklia, og prøvesitte begge dissene. Så kunne vi prøve en gang til, og da var det ikke riktig så skummelt lengre. De rare gryntelydene var jo bare grisen. Og alt det bråket hadde jo bare vært hønene som klukket, og et og annet hanegal!
Frøken strøken var kjempebegeistret for hønene, og applauderte hanen entusiastisk  når han gol.Vi hadde med gulerøtter til kaninene. Litt skummelt å gå inn der først, men etterhvert bare stas det og. Vesla fõret med gulerøtter, koset og pratet med kaninene. Vi kikket inn i verpekassen til Høne Pøne og fant to egg!
Etterpå fikk hun ri på Rosa, for første gang helt alene uten at Mamman måtte holde! 
 Kjempeflink!
Nå er den gira toåringen lagt, og jeg håper hun faktisk legger seg til å sove også etterhvert, selv om det overhodet ikke høres sånn ut.. Jeg kunne ihvertfall trengt en hvil...


Sover din toåring om dagen ennå?

post signature

Ingen kommentarer: