lørdag 29. mai 2010

Plutselig!


Jeg aner ikke hva som har skjedd, men i dag våknet altså ikke lillemor før nærmere halv ni! Nesten en halv time etter at mammadamen hadde stått opp. Lite skjønte jeg.
Og ikke bare det! Noen har tatt sine første skritt på mormors veranda! Plutselig hadde hun knekket gå-koden, og vandret avgårde med puffen (og en anelse støtte, noen måtte holde litt igjen, ellers hadde det nok gått litt vel fort i svingene) som hun aldri hadde gjort annet!
Et av mange stolte øyeblikk for Maskeforeldrene, og sikkert ikke det siste heller. Fram og tilbake, fram og tilbake, til hun var så sliten at hun grinte, og enda ville hun ikke slippe fotskammelen. Tøffa!
Som seg hør og bør passet hun selvfølgelig på å tøye ut underveis, ingen stive muskler her takk.





Nå er vidunderbarnet lagt, overtrett og utslitt. Man skulle tro hun ville slokne tvert etter dagens strabaser, men for mye aktivitet har visst motsatt effekt. "NeineineiNEIneiNeinei" Ropes det fra sengen der inne, avbrutt av et "mammammam" og litt "pappapppaaapp"! Så nå skal mamman inn og synge et aldri så lite ekstranummer til verdens skjønneste Prinsessemor før resten av verden skal på scenen i telenor arena om et bittelite øyeblikk! Lykke til alle sammen, og måtte beste land vinne!


post signature

3 kommentarer:

Tina sa...

Åhh kor flink ho e :) vi må møtes en dag,så de kan få lek ilag:)

Ingrid sa...

Stolteste tante i verden hilser fra onkel og lille C i Oppegård! Så flink Sol! Gleder oss til å treffes om noen uker, tiden flyr virkelig alt for fort, og det kiler i magen når jeg tenker på den store dagen, og alt som må være ordnet før den tid!

Pia sa...

Så skjønn ho er! Det er stas, både for dem og oss, når de reiser seg og begynner å vandre rundt.