tirsdag 21. september 2010

Høsthjerter og Andesukk

Rett borti høgget her ligger Nordland Kultursenter. Et fint område med fine gamle bygninger, hester og en fin liten andedam. I dag har vi hatt med oss tante på besøk hos endene (,duene og måkene) i andedammen! De holder til her året rundt, og er godt vant med folk. Noen av dem spiste brødet rett av handa mi.
Veslemor klarte ikke helt å bestemme seg hvem brødet var til, og spiste det like greit selv. Fuglene sprang jo bare alle veier når hun ville gi dem mat, stakkars. Til slutt sprang hun bare rundt og ropte 'BØ' så det flakset i halefjær over hele linja!

Etter et kjølig besøk ved dammen er det godt å komme inn på Hjerterommet, byens triveligste café. Den deilige duften av nystekte Hjertesukk møtte oss i døra, og sofaen i hjørnet sto klar og ventet på oss. Om du bor i her i strøket og ennå ikke har vært der, vil jeg anbefale deg å ta turen innom. Her sørger Bodøs triveligste serveringpersonale for nytraktet kaffe, ferske bakverk, nydelig gulerot og ingefærsuppe, og ellers hva du måtte ønske deg!
Plassen er særs populær blant byens hjemmeværende barnevognmafiaer, ammende småbarnsmødre og bablende barselgrupper er et like vanlig syn som velkledde kaffedamer med hæler og stilige hårfrisyrer.







Hjerterommet er absolutt plassen i mitt hjerte, har du en spesiell café du føler deg ekstra hjemme i?


hjertelig klem

post signature

3 kommentarer:

AnneK sa...

Så koselig! : )

Maskemamma sa...

Det var kjempekoselig! Du får bli med neste gang! når du nå er vel kommet hjem igjen <3

AnneK sa...

God idè!!