fredag 24. september 2010

Høstmorgen

Det er ikke store lekearealet vi har å boltre oss på innendørs, det kan fort bli litt trangt og kjedelig å leke på stua. Da er det kjekt å kunne slenge på seg litt klær å springe ut i det deilige høstværet!
Prinsessa lyser godt opp i regntøyet sitt, og den nye lua
(fra H&M) .


Det er så mye spennende å se på ute, flyene går inn rett over blokka vår og det er anleggsarbeid på alle kanter! Mange fine gravemaskiner og andre store kjøretøy.


Små øyne legger merke til så mye mer enn store. Et kumlokk det raslet og rente vann i var storveis underholdning en god stund, før hun oppdaget mer tilgjengelig vann i en sølepytt litt lengre bort.


Her er ingen grønn og frodig hage, byggherrene har brolagt og asfaltert alt som minner om uteplass rund her vi bor. Men de har vært snille nok til å sette opp et lekestativ med sklie! Her kan vi stå i evigheter og skli om og om igjen til frydefulle prinsessehvin!



En liten time ute i herlig høstluft, og jeg kan føye til 'tur' nr 21 på uteloggen min.



post signature

3 kommentarer:

Catharina sa...

Ser ut som dokker har kosa dokker masse i dag! Håpa dokker har det gøy hos Albi nu! :) God helg! :)

Elisabeth, innerst i veien sa...

En herlig alder hvor alt skal utforskes. Husker vårt lille Troll var veldig opptatt av flater og struktur. Steinmurer f.eks. ble nøye betrakta med fingrene. ☺ Herlig fargeklatt i høstregnet din lille tulle.

Maskemamma sa...

Akkurat nå går det i sølepytter, veldig spennende å dyppe vottene i !
Nå syns jeg alt har vært en herlig alder (til nå ihvertfall). Den beste tiden er NÅ! :)