tirsdag 6. juli 2010

Hurra for deg

Hurra for deg som fyller ditt år!
Ja, deg vil vi gratulere!
Alle i ring omkring deg vi står,
og se, nå vil vi marsjere,
bukke, nikke, neie, snu oss omkring,
danse for deg med hopp og sprett og spring,
ønske deg av hjertet alle gode ting!
Si meg så, hva vil du mere?

Gratulerer med ettårsdagen, Prinsessa mi! Tenk at det har gått et helt år siden Mamma og Pappa møtte deg! Tiden har gått så fryktelig fort, hver eneste dag har vært et eventyr, en oppdagelsesreise! Vi har med stolthet fulgt deg fra dag til dag. Alle dine bragder! Du smeltet oss med ditt første smil, du studerte egne hender og føtter med stor undring og begeistring.
Aldri har vel noen vært stoltere enn vi, den dagen du stablet armer og bein under deg, og beveget deg framover for egen maskin!
Nå har du blitt så stor! Reiser deg opp alene midt på gulvet, spaserer rundt bord og benker, og går tur med oss på gulvet. Snart slipper du taket og går på egne ben. Ingen vil være stoltere enn vi da.
Men vi har det slettes ikke travelt, livet er tilpasset ditt tempo. Lev det som du vil, ta dine egne valg, vær fri!


Siden vi nå befinner oss langt utenfor allfarvei, har vi juksa littegranne, bursdagen er allerede behørig feiret. Trollet fikk lassevis med flotte presanger, egen klaskekake og så mange jordbær det var plass til i lillemagen. Å ha bursdag sånn midt i beste feriesesongen byr på noen små utfordringer. Det vil desverre alltid være sånn for jenta vår, at noen ikke kan komme. Men til vår store glede var onkel og tante med Minstesøskenbarn her i år! Solstrålen er tydelig begeistret for både Lillemann og StoreOnkel, og tanten! Det var ei utslitt, men fornøyd bursdagsprinsesse som la seg den kvelden..



klisjeklem

post signature

1 kommentar:

Wivi sa...

Gratulerer med dagen til nydelige jenta :)