onsdag 10. mars 2010

Vafler og sofakos

Den er så super denne nye sofaen vår! Det tok ikke lange tia før Sol gjorde nytte av armlenet. Akkurat passelig høyt til at ei lita tulla kan få tak å dra seg opp på egne små ben. Nå syns mamman at det går litt fort i svingene her..

Åsså har den sånn en deilig sjeselong som man kan rulle, kose og leke i! Der er det plass til både lille, mamma og pappa på en gang. Lykke!

Når vi ikke er opptatt med å nyte den nye herligheten i stua, er det andre koselige begivenheter på menyen. I dag har vi hatt besøk av Tina og Leander fra barselgruppa.
Tenkte jeg skulle bake igjen, men ovnen konka i går :/ Tror varmeelementet tok kveld under snippsteikinga.. Så da ble det grove vafler istedet! Gjett om de ble gode! Jeg lager dem på vanlig vis, men med havremel og byggmel samt en liten dæsj med hvetemel. Mmmm! Åja, så har jeg mindre sukker i, så småfrøene også kan få litt!
De er nokså mettende disse, så det ble mer enn nok røre av 4 egg og en liter (lett)melk. Restene stekte vi til kvelds når Pappa kom på visitt!

Ingen kommentarer: